Exposant

Exposant

Tarieven

1. Standaardtarief (blauwe standen)

85 euro/m² (incl. BTW). Naakte stand zonder panelen, inclusief 1x standaard elektr. (3000 Watt)  en 1x wifi-code.

Blauwe standen, plaats vrij te kiezen, de toewijzing gebeurt naar chronologie van het inschrijven. Je kan meer dan 1 stand huren aan dezelfde zijde van de wandelgang. Om voldoende variatie in het aanbod te bieden aan onze bezoekers worden de grootste standen beperkt tot 1 per standhouder. De blauwe s-standen zijn voorbehouden voor standen met aanbod rond spel en leren. Er zijn standen voorbehouden voor auto’s (gelieve voor je plaatskeuze contact op te nemen met de organisatie)

 

3. Voordelig tarief A

(roze standen) voor gesubsidieerde dienstverlening zonder handelsactiviteit (zoals scholen, mfc’s, opvangmogelijkheden,…):

Vaste prijs 450 euro (incl. BTW) voor max. 1 stand van 4x2m: inclusief panelen, 1x standaard elektr. (3000 Watt) en 1x wifi-code.

*Bij iedere stand wordt een waarborg van 150 euro aangerekend.

2. Sta-plaats op 1 van de eilanden 

een budgetvriendelijke optie zonder veel voorbereiding voor standhouders met aanbod binnen het thema vrije tijd, sport en vakantie of zorg voor ouders. Je mag gebruik maken van 1 van de bartafels met 2 barstoelen op een verder door ons ingeklede grotere ruimte.

Vaste prijs 180 euro (incl. BTW) inclusief hoog meubilair, standaard elektr. (3000 Watt), wifi-code en inkleding van de ruimte door de organisatie. Je kan je er bij deze plaatsen ook voor kiezen om enkel op zaterdag te komen aan 150 euro (incl. BTW).

 

4. Voordelig tarief B

(groene standen) voor kleine verenigingen (zoals sport -en jeugdverenigingen en ouderinitiatieven) zonder handelsactiviteit die hoofdzakelijk met vrijwilligers werken:

Vaste prijs 250 euro (incl. BTW) voor max. 1 stand van 3x2m: inclusief panelen, 1x standaard elektr. (3000 Watt) en 1x wifi-code.

Bereken de prijs van je stand

Extra

Meubilair

  • laag meubilair – tafel: 30 euro (incl. BTW)
  • hoog meubilair – bartafel: 45 euro (incl. BTW)
  • laag meubilair – stoel: 10 euro (incl. BTW)
  • hoog meubilair – barstoel: 15 euro (incl. BTW)

Standenbouw

  • hiervoor kan je vrijblijvend beroep doen op fair and events:
    Delphine De Jaegher: delphine@fairs-events.be – 0477 24 74 75

Andere

  • Extra wifi-code: €5 (incl. BTW)
  • Extra elektriciteitspunt 3000 Watt: €40 (incl. BTW)

Tarieven


Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken de prijs van uw stand
Totaal (excl. 21% BTW)
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

Hoewel deze prijsberekening verondersteld wordt zorgvuldig bijgewerkt te zijn, wijst Kangoeroebeurs elke verantwoordelijkheid af voor directe of indirecte schade die het gevolg kan zijn van mogelijke rekenfouten. In geval van discussie zijn steeds de officiële prijzen geldig zoals vermeld op deze website.

.Tarieven.

.Keuze Standplaats.

.Grondplan.

.Adverteren & vermelding op website.

.Praktische info.

.Reglement.