Standhouder

Standhouder

Adverteren

Standaard

Vermelding in de standhouderlijst op de website, magazine én beursplan

Bij deelname wordt uw firma/dienst/vereniging gratis opgenomen in de lijst van standhouders met uw thema, standplaats, naam, tekst, contactgegevens en link naar uw eigen website. Dit zowel op onze website, Kangoeroe magazine én beursplan.

 

Adverteren in ons Magazine

NIEUW! Dit jaar kan je ook adverteren in ons Kangoeroe Magazine. Het informatieve magazine zal worden uitgebracht voor de beurs. Het wordt verspreid per post, is beschikbaar op onze website én zal te verkrijgen zijn op de beurs. Meer informatie volgt.

Banner op website

Hierbij krijgt u de kans om een extra, betalende advertentie te plaatsen onder de vorm van een banner op de homepagina van de kangoeroebeurswebsite om uw product of dienstverlening nog beter in de kijker te zetten bij dit zeer select doelpubliek.

Prijs banner + link naar eigen website: 300 euro
Een voorbeeld van de banner advertentie vindt u terug op de homepagina. Ingeschreven standhouders genieten van een korting van 10%.

Hoe aanleveren?

Aanleveren in volgend formaat: 1366 x 320 px
Doorsturen in .jpeg of .png naar kangoeroebeurs@fiolavzw.be. Van zodra we de banner ontvangen wordt die zo snel mogelijk op de website geplaatst.

.Tarieven.

.Keuze Standplaats.

.Grondplan.

.Adverteren & vermelding op website.

.Praktische info.

.Reglement.