Exposant

Exposant

Praktische info

De Kangoeroebeurs wordt georganiseerd door Fiola vzw.

Opbouw standen

De standen kunnen opgebouwd worden op:

 • donderdag 10 maart 2022 vanaf 9.00 tot 21.00 uur.
 • vrijdag 11 maart 2022 tussen 8.00 en 10.00 uur.

De beurs opent vrijdag om 11.00 u.

Aangepaste auto’s of ander groot materiaal dat tentoongesteld wordt op de beurs dient tijdig aanwezig te zijn bij het opbouwen van de standen anders riskeert u dat u uw standplaats niet meer kan bereiken. De beursorganisatie kan hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden.

Voorzieningen standplaatsen

 • Blauwe standen (standaard tarief) zijn naakte standen (zonder zijpanelen, vloerbekleding, meubilair of verlichting)
 • Groene en roze standen (voordelig tarief A en B) worden door ons voorzien van zijpanelen (zonder vloerbekleding, meubilair of verlichting)
 • Sta-plaatsen op 1 van de eilanden worden door ons voorzien van inkleding, meubilair en verlichting
 • Elke stand beschikt over 1 gratis elektriciteitspunt (3000 Watt)
 • Elke stand beschikt over 1 gratis wifi-code (te gebruiken op 1 toestel)
 • De vloer is beton. De standhouder zorgt zelf voor de gewenste vloerbekleding
 • Er is algemene verlichting van de beurshal. De standhouder zorgt voor eigen verlichting op de stand
 • De maximale hoogte van de standen is 4 meter
 • Meubilair, extra elektriciteit of wifi-codes kunnen besteld worden bij de organisatie via het inschrijfformulier of via extra’s https://kangoeroebeurs.be/extras/
 • Voor verdere opbouw of inrichting van uw stand kan u vrijblijvend terecht bij Fairs and Events: delphine@fairs-events.be – 0477 24 74 75
 • Meer technische gegevens van de beurshal vindt u terug op de website van Waregem Expo
 • Per stand wordt een mapje voorzien met de wifi-code, badges op naam van de stand, beursplan en extra info. Dit kan op vrijdag opgehaald worden aan het infopunt voor standhouders ter hoogte van de ingang

Aangepaste fietsen kunnen op het oefenterrein of buiten (ter hoogte van de fietsenstalling) uitgeprobeerd worden. De fietsen, buggy’s, rolstoelen, … worden tentoongesteld op de respectievelijke standen. Nabij de fietstestruimte buiten wordt fietsenstalling voorzien (binnen).

Receptie op vrijdagavond 11 maart om 17u

Graag nodigen we jullie uit op de Fiolasessie om 17u waar 3 jongeren in gesprek gaan met Vlaams minister van welzijn Wouter Beke. Aansluitend zijn jullie van harte welkom op onze receptie voor standhouders. Deze wordt verzorgd door de organisatie Fiolavzw en onze vrijwilligers.

Parkeren als standhouder

Er is aparte parkeergelegenheid voorzien voor de standhouders. De standhouder verplaatst zijn wagens voor de aanvang van de beurs naar de parking aangeduid door de organisatoren. De parkeerplaats vóór de expohal wordt voorbehouden voor de bezoekers van de Kangoeroebeurs.

Verkoop op de standen

Verkoop op de standen is mogelijk met uitzondering van drank en voeding. Dit wordt voorzien door de cafetaria. We vragen u dan ook vriendelijk dit niet aan te bieden.

Cafetaria

De cafetaria bevindt zich in de foyer en wordt uitgebaat door Fiolavzw in samenwerking met vrijwilligers. Er worden broodjes, dranken en kleine versnaperingen verkocht. Op vrijdag- en zaterdagochtend kan u er ook terecht voor ontbijt.

Afrekening cafetaria

Alle consumpties dienen op het einde van de beurs aan de bar afgerekend te worden! Een onkostennota kan worden verstrekt. Deze onkosten kunnen niet via de waarborg verrekend worden.

Afbraak standen

Met respect voor de bezoeker kan de afbraak van de standen pas na 18.00 uur beginnen, na het sluiten van de beurs. Afbraak moet afgerond zijn op diezelfde dag. De standplaats moet in zijn oorspronkelijke staat worden achtergelaten. Afval dient u zelf terug mee te nemen.

Vragen

Indien u specifieke vragen of informatie wenst, kunt u zich wenden tot de organisatie van de Kangoeroebeurs via kangoeroebeurs@fiolavzw.be of voor dringende zaken telefonisch op het nummer 09/274 10 10 (onthaal Fiola vzw).Wij helpen u graag!

.Tarieven.

.Keuze Standplaats.

.Grondplan.

.Adverteren & vermelding op website.

.Praktische info.

.Reglement.