Exposant

Exposant

Keuze standplaats

Er zijn verschillende soorten standplaatsen waaruit u kan kiezen. Deze zijn allemaal voorzien van 1 elektriciteitspunt (3000 Watt) en 1 Wifi-code.

De blauwe standen op het grondplan: er zijn standplaatsen van verschillende afmetingen. U kan uw keuze aangeven op het inschrijfformulier. Er wordt rekening gehouden met de chronologie van inschrijven bij het toewijzen van de plaatsen. Je kan meer dan 1 stand huren aan dezelfde zijde van de wandelgang. Om voldoende variatie in het aanbod te bieden aan onze bezoekers worden de grootste standen beperkt tot 1 per standhouder.

  • De s-standen onderaan zijn voorbehouden voor standen met aanbod binnen het thema spel en leren (speelgoed, leer- en schrijfmateriaal, computeraanpassingen,…).

Sta-plaats op 1 van de eilanden op het grondplan: een budgetvriendelijke optie zonder veel voorbereiding voor standhouders met aanbod binnen het thema vrije tijd, sport en vakantie of zorg voor ouders (zelfhulpgroepen, ouderverenigingen, maar ook psychologische ondersteuning, massage-, muziek-, hydrotherapie,…) Je mag gebruik maken van 1 van de bartafels met 2 barstoelen op een verder door ons ingeklede grotere ruimte. Op deze plaatsen kan je er ook voor kiezen om enkel op zaterdag te komen.

Oranje standen op het grondplan (voordelig tarief A):
Dit zijn standen van 4x2m met zijpanelen. Ze worden voorbehouden voor diensten die voldoen aan het voordelig tarief A. U kan max 1 stand huren. De standplaats is niet zelf te kiezen en wordt toegewezen door de organisatie.

Lichtgroene standen op het grondplan (voordelig tarief B):
Dit zijn standen van 3x2m met zijpanelen. Ze worden voorbehouden voor verenigingen die voldoen aan het voordelig tarief B. U kan max 1 stand huren. De standplaats is niet zelf te kiezen en wordt toegewezen door de organisatie.

Indien u specifieke vragen of wensen hebt, kunt u steeds de organisatie contacteren. Wij helpen u graag. Technische gegevens vindt u op site van Waregem Expo.

Download grondplan met legende

.Tarieven.

.Keuze Standplaats.

.Grondplan.

.Adverteren & vermelding op website.

.Praktische info.

.Reglement.