Standhouder

Bezoeker

Programma

Vrijdag 11 maart

Fiolasessies

14u: Dr. R. Van der Looven (revalidatiearts kinderziekenhuis en hoofd Smartspace UZ Gent). Wie haar nog kent vanuit de serie Topdokters weet dat ze op een begrijpbare manier ingewikkelde materie kan brengen. Tijdens deze sessie vertelt ze ons meer over spiegelneuronen en de innovatieve mogelijkheden hierrond binnen vroegrevalidatie (VR-reality,…).

15u: Vil!a iMagina. Workshop zelf snoezelmateriaal maken

17u: Jongeren aan zet! Dieuwke, Sebbe en Thijs gaan in gesprek met Vlaams minister van welzijn en volksgezondheid Wouter Beke.

Inschrijven Fiolasessies

Zaterdag 12 maart

Fiolasessies

11u: Marieke Nijs (CLB-medewerker) Samen met een ouder werpt ze een blik op mogelijke schooltrajecten voor een kind met extra zorgnoden.

13u: Liesbeth Mazyn (mama van Obe en actief lid van vzw de ouders). Een inspirerend verhaal over avontuurlijk reizen met Obe.

14u: Vil!a iMagina. Workshop zelf snoezelmateriaal maken

15u: Nele Flamang (logopediste van opleiding en gepassioneerd Aware parenting instructeur). Spelen is zoveel meer dan spel. Een boeiende lezing over verbindend spelen.

17u: Beno Schraepen (orthopedagoog, lector en onderzoeker aan de AP Hogeschool). Hij is al twintig jaar betrokken bij verschillende (inter)nationale projecten over inclusie in alle levensdomeinen en komt ons vertellen over zijn nieuwste boek met William Boeva ‘Excluses’.


Sportdemo’s

programma volgt

Sportdemo’s

programma volgt


Kinderanimatie (doorlopend)
  • Zoektocht doorheen de beurs
  • Beleef samen met je kind de wondere wereld van het snoezelen op onze gezellige snoezelcamping!
Kinderanimatie (doorlopend)
  • Zoektocht doorheen de beurs
  • Knotsgekke knutselworkshops voor groot en klein
  • Beleef de wondere wereld van het snoezelen op onze gezellige snoezelcamping!