Overnachten

Overnachten

Overnachten nabij de beurs

Wens je te overnachten nabij de Kangoeroebeurs? Dat kan! Recht tegenover de expohal bevindt zich het gloednieuwe 4-sterren hotel Parkhotel Waregem.

72 luxueuze kamers staan klaar om u te ontvangen en te laten genieten van alle comfort zoals de prachtige badkamers met regendouche, klimaatbeheersing en een heerlijk kingsize bed. Alle kamers hebben een uniek design en hebben een prachtig panoramisch uitzicht op de stad. Parkhotel Waregem heeft een eigentijds en trendy restaurant met bar “Zaborov”.

Hier kunt u ’s morgens genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en kunt u er ’s avonds terecht om te dineren waarbij u kunt kiezen uit ons à-la-carte menu of voor een drankje en tapas in een hippe sfeer.

Geniet van het uniek voordeeltarief

Wens je te overnachten in het Parkhotel? Stuur dan een mailtje naar kangoeroebeurs@fiolavzw.be en geniet van het voordelig tarief met onze voordeelcode.

Een kamer reserveren kan heel eenvoudig via www.parkhotelwaregem.be. Vergeet niet om in de reservatiemodule uw ontvangen voordeelcode in te voeren.